

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و
روش ساخت گریس :
ترکیبی از آمینواسید و قلیای فلزی یا همان صابون فلزی را تهیه کرده و در دستگاه های اختصاصی وارد می شوند در نهایت روانساز ها مانند انواع روغن به آنها افزوده می شود .
+ قلیای فلزی یکی از سه نوع لیتیم ، سدیم یا کلسیم می باشد .
در برخی موارد شاهد این هستیم که صابون فلزی در برخی از گریس ها وجود نداشته و به جای آن از بنتونیت که نوعی خاک معدنی می باشد استفاده می شود . این نوع گریس جهت ستفاده های خاص تولید خواهد شد .
کاربرد گریس :
درگذشته برای روانکاری تمامی سطوح از انواع روغن استفاده میکردند . روغن ها توان استفاده ی طولانی مدن را نداشته و همچنین قابلیت تحمل دمای خیلی پایین و خیلی بالا را ندارند .
گریس علاوه بر تحمل دمای بالا و پایین در لوازمی استفاده می شود که نمیتوان بطور مداوم روانکاری انجام داد .
به عنوان مثال بلبرینگ های چرخ خودرو در دسترس افراد نیستند و نمیتوان هر چند وقت یکبار روانسازی و تمدید روانساز را انجام داد . با استفاده از گریس ها میتوان عمر لوازم را بالا تر برد و نیاز به روانکاری را به حداکثر خود برسانیم .
همچنین استفاده از گرس ها باعث صرفه جویی در هزینه ها خواهد شد .
بسیاری از لوازم موجود در خودروها و سایر لوازم بدون گریس قابلیت ادامه ی کار را نخواهند داشت . پیستون ها و نیروهای محرکه باید توسط گریس ها روانکاری شوند .
سطر آنچنان که لازم است.


معایب گریس ها نسبت به روغن ها :
+ گریس مانند روغن ها به راحتی در میان درز ها رخنه نمیکند .
+ روغن ها در کنار روان کنندگی دستگاه ها را هم خنک میکنند ، اما گریس ها از عهده ی این کار بر نخوهند آمد .